Mar 12, 2011, 6:03 PM

В плен 

  Poetry » Love
1061 0 17



Ръцете ми -

крила на гълъб,

бял,

около лицето ти

топлина събуждат,

а дъхът горещ от устните ти -

едва отронен стон,

перцата в плен държат,

за да го слеят плавно

с моя.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??