Apr 4, 2010, 8:25 AM

В плен 

  Poetry
1105 0 19

Разкъсвам дните си

и онзи спомен

завръща се да ме стопи,

утеха търсих,

лек за огън,

но лек така и не открих.

Сънувах пролет -

нежна, цветна,

но пролетта ми не дойде.

Свалих усмивката си

и разголих

греха и болката пред теб.

Сега съм слаба,

с пълни шепи

раздадох своите мечти,

останах твоя -

грешна, сляпа,

любов в очите ми блести.

За Бога,

ти ако ме видиш

(какво остави вътре в мен),

ще искаш, знам, да си отидеш...

Но няма. Ще останем в плен.

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??