Jun 4, 2009, 12:23 PM

В плен на дъжда 

  Poetry » Love
842 0 11

Обсебваш с дъх, изгарящ сетивата,

в прегръдките ти топли аз горя,

навън вали, а танцът на телата

рисува по прозорците цветя.


 

Цветя по кожата ми, нежно диви,

изпълват ме с неземен аромат

и раждат в мен вълшебна сила,

попила свежест от дъжда.


 

Стоя пред теб, пропита от желание,

дъждът вали, а ти си тук до мен,

целувките ти са като дихание,

на дивата ти страст съм в плен.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??