Nov 14, 2007, 8:43 AM

В синьото на моите очи 

  Poetry » Love
966 0 32
В синьото на моите очи,
чисти като утринно небе,
дълго, дълго ще летиш
със разперени криле...

В полъха на моите коси,
с дъх на свежи пролетни цветя,
тихо ще се възродиш
за живот и красота.

В допира на моите ръце,
топли като слънчеви лъчи,
ще почувстваш от сърце -
ти си аз, а аз съм ти...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??