Jun 30, 2009, 10:59 PM

В светлината на Луната 

  Poetry » Love
2403 0 54

Една красива песен ме грабна...Дълго не ми дава покой. Чуйте я.

Без моя стих тя е все така хубава...А за мен е спомен от нежна мелодия и красиви очи.

 

В светлината на Луната

с нежни чувства ме дари,

дълго галих ти косите,

и потъвах в твоите очи.

 

В светлината на Луната

думи страстни  ти шептях,

сенки две в една се сляхме,

полетяхме  в нощта.

 

Тя , Луната,  бе свидетел,

нежно прати ни привет

и разказа на звездите

за целувките безчет.

 

Чуйте тази мила песен,

тя възпява любовта,

нежно гали ни душите

и отлита в вечността...

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=WpdkYtPL99Y&feature=related

© Владимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??