May 11, 2019, 3:31 PM

В такт „десет осми“ 

  Poetry
151 0 0

омраза

се римува

с проказа

 

Спасител!

е за двете

лечител

 

омраза

сиреч

душепроказа

 

лечител

Обич! е... и

обител

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??