Автори Jane_d(Деси Инджева) и Романтик(Христо Костов)
Онази нощ намерих те. Желаната.
Пробуди ме със страст! Изпепеляваща.
Докоснах те... Почувствах те! Изгаряща.
Превзе ме с ласка, тъй опияняваща...
Обичащо дарявах те със нежности...
Изпиващо омая ме... в безбрежности.
Събуди в мен копнежите изстинали.
До невъзможност губим се... притихнали.
Безброй звезди ни гледаха усмихнати.
Предричаха ни парещи взаимности.
В стихиен танц извайвахме желания.
Със нотка от нестихващи дихания...
Искри от страст, светулчици блещукащи,
в зениците се сгушиха... разтапящи.
Обричахме... на вечната любов мечтите си
и в блян... съзиждахме стремежите...
Към изгрева вървим със теб... щастливи сме
и вплели сме ведно, до край, мечтите си...
© Христо Костов All rights reserved.