Sep 2, 2011, 10:57 PM

Валят слънца 

  Poetry » East forms
881 0 18



морски сълзици

блестят по тялото ти

пия ги бавно

 

 

*

 

парещи ласки

устни рисуват огън

разтварям се в теб

 

 

*

 

ресници крият

екзалтация в очи

сипят се слънца

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??