Nov 23, 2010, 7:32 PM

Ванилия 

  Poetry
895 0 12

Бях...

клонче от ванилия...

Със цвят

на слънце,

топъл аромат...

Но полъх леден

ме откъсна

и тихичко умрях...


Сега съм

дъх на спомен

в капучино.

Отпий ме

да се върна пак...

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??