Oct 24, 2004, 5:11 PM

Ваня 

  Poetry
1055 0 0
Ти си моята утеха, моят блян и грехота, ти си хубавата дреха на тая моя свобода. До късно аз стоя, за да мога с тебе да заспя, но ти ме изоставяш и потъваш в дебрите на любовта. Коси дълги, черни и безценни, изгряваши с нощта и съвършени, те покриват те в тъмнината сякащ криеш ти се от зората. Това е посветено на една приятелка, която аз много уважавам !

© Михаил Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??