Jan 1, 2010, 6:05 PM

Васильовденско сурвакане 

  Poetry » Other
4054 0 4

                                                      Васильовденско  сурвакане

 

 

Суровака  вака

от кръгла година.

Щастие да е като погача -

да ви обичат и тачат!

Много да са ви дните -

златно зърно у крина,

с поезия плодоносна

като ябълка в градина!

И да насища душите!

Лошото да отнесат водите!

Само добро да остане!

Да бъде вечна и млада,

Бог да даде да стане

за Нобелова награда!

Всички да сте засмяни

и в "Откровения" сбрани!

Живо здраво до година,

до година, до амина!

 

                                                           Сурвакарката  Диана Загора

© Диана Кънева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??