Jan 31, 2008, 8:15 AM

Вдишвам те 

  Poetry » Love
835 0 8

 

Банално е да кажа, че за мене

си въздухът, без който ще умра;

че капката вода си в жадно време;

че слънце си – посред полярен мраз.

 

И по-добре – смълчана да те вдишвам –

в кръвта ми да се вливаш като цяр.

 

Да спастрим мъдро думите излишни.

Любов  да споделим – небесен дар.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??