Sep 26, 2007, 9:24 AM

Вдъхновение 

  Poetry
650 0 22
Вдъхновение ме следва. Все до мен върви.
С мечтание... И с друго измерение.
И все си мисля: Съчувствието си свери
в елементарните неща! Дори с опиянение.

Не е пристрастно. Не иска да ме заслепи.
Родено е сред чудеса. И с страст мъчителна.
На безцветните, иска цветност да дари!
И Светая Светих е. И жертва изкупителна!

С присъствие невидимо. Как играе по ръба!
С разголена душа. Отново, отново плува!
Искрено намига. Да, център на света!
И е... на страната на Живота... за да струва!!!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??