Dec 17, 2021, 10:34 AM

Вдъхновение 

  Poetry
303 1 7

Извива се перото, скърца,

на масата гори свещта,

в камината изгарят тихо

недоизписаните ти листа.

 

Редят се думите, не спират,

ръката движиш сам, с перо,

а Някой  ти диктува само

с огнено перо слова.

 

Пиши, Поете, и не спирай

изливай своята Душа,

закърнее ли перото

в миг умира мисълта.

 

Пиши, твори и дишай – в ритъм

задъхвай се от бързина, 

дали ще те четат не знаеш, но

не изгаряй в пламъците на скръбта!

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??