Nov 26, 2008, 6:18 PM

Вечен огън 

  Poetry » Phylosophy
1195 0 14
 

Не се мъчи в душата да надникнеш-

тя крепост е от каменни стени,

във тайнствата не искай да проникнеш,

защото знай,че силно ще боли.

 

Когато тя усети светлината,

сама ще вдигне тежките врати,

за да се слеят раят и земята

и да родят от чудото искри.

 

Тя цялата си обич ще положи

в нозете ти за бъдещите дни,

в ръцете ти сърцето си ще сложи

и като огън вечен ще гори.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??