Jul 30, 2013, 10:26 PM

Вечер 

  Poetry » Love
328 0 1

Вечер късно лягаш и не знаеш,
че аз съм до теб, докато нехаеш.

Влизам през вратата, на леглото до тебе сядам.
Гледам те и да не те събудя внимавам.

Поемам от дъха ти, пристрастена вече,
подготвена да избягам надалече.

Докато съм взела от тебе малка част,
поемам глътка въздух, изпълнена с власт.

Всеки път дошла ли съм, от тебе вкусвам
и дори за малко силна аз се чувствам.

© Ивета Врескова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??