Jan 23, 2011, 12:30 PM

Вечери 

  Poetry » Love
672 0 16

ВЕЧЕРИ

 

 

Всяка вечер

ти ме навестяваш.

Идваш тихичко със вятъра,

тихичко почукваш по прозореца,

тихичко, за да не чуят другите.

 

Всяка вечер

аз не мога да заспя,

докато не ми почукаш с вятъра,

докато не ме погалиш палаво,

докато не ме целунеш пламено.

 

Всяка вечер

ти ме навестявай.

Идвай тихичко със вятъра,

тихичко почуквай на прозореца,

тихичко, че другите ще са заспали,

а аз ще те очаквам, скъпа гостенко.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??