Jul 15, 2009, 11:09 AM

Вечност 

  Poetry » Love
905 0 7

Нарисувай ми, вълшебнико, море,

пред картината ще спирам да те чакам,

ще минават дните покрай мен,

ще се спират хората в сумрака.

В техните усмивки и ръце

твоите ще търся уморена,

че ми даде теменужени нозе,

да вървя прекрасна и смирена.

Нарисувай ми, вълшебнико, криле,

да долитам винаги до тебе,

там, при бездните на страшното море,

да ти нося светлина и време.

Нарисувай ми, вълшебнико, сърце,

че го дадох моето в замяна

за очите на едно момче,

дето вечност ми остави – не остана!

© Яна Кузманова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??