Jan 22, 2018, 1:10 AM

Верцингеторикс (Да, Галия в битка загуби) 

  Poetry » Phylosophy
711 0 2

От Цезар ти беше пречупен...

години прекара ти в плен...

и публично беше погубен...

ти, вождът, последният келт...

 

Да, Галия в битка загуби...

но духом не падна пред Рим...

остана на себе си верен...

с усмивка затвòри очи...

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??