22.01.2018 г., 1:10 ч.

Верцингеторикс (Да, Галия в битка загуби) 

  Поезия » Философска
710 0 2

От Цезар ти беше пречупен...

години прекара ти в плен...

и публично беше погубен...

ти, вождът, последният келт...

 

Да, Галия в битка загуби...

но духом не падна пред Рим...

остана на себе си верен...

с усмивка затвòри очи...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??