Mar 30, 2018, 7:41 PM

Ветрове 

  Poetry » Love, Phylosophy
244 0 0

Боря се със ветровете,
скрили в себе си
думи неизречени...
Тичащи по празни улици,
сплитащи души обречени...

 

Лица безлични
живеят механично.

 

Продължавам да стоя по гарите,
чакаща попътни ветрове...
Къде ли ще ме отведат?
А може би в тях търся
само Теб!

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??