Jun 12, 2008, 10:57 PM

Вибрации 

  Poetry » Love
564 0 13

Вибрират
името
и мисълта ти
около
и в мен.
Престанат ли,
ще дращи кърваво
от тишина
струната,
докосната с нежност.
А тя пленително
и след трептенето
продължава да звучи...
Чувам,
чувствам я –
няма да замлъкне,
защото
съм я скътала
в сърцето си
... и теб.






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??