Стоиш пред мен с усмивка нежна,
пълен с надежди и копнежи цял.
И очите ти - ах, тези бисери безбрежни,
разказват приказки всевечни пак.
Проникваш в забранени територии,
впиваш своя поглед до самия край.
Без израз своеволен на търпение
ти очакваш, ти намираш своя рай.
И двама все се гоним - месечина до звезда,
цяло пълно е небето с нашите
невинни,
жалки,
малки,
делнични
дела.
Сякаш в пълен хаос оставяш
така безвкусно подредения живот.
Буря цяла, ураган бесней
в погледа ти мил и прям.
А аз не знам дори коя съм, как дирята ми тук попадна.
Ти желаеш, да.
Но само прах от мен остана,
защото осъзнах, че ти си само блян.
© Христина All rights reserved.