May 1, 2018, 4:39 PM

Виж, нямам скелети във гардероба..... 

  Poetry » Other
648 7 22

Виж, нямам скелети във гардероба,
чеиз от нафталинови вини
и вятър свири в дупката във джоба,
сонатата на бъдещите дни.

 

На прима виста стиховете пиша
и музата ту лоша, ту добра,
като кобилка във врата ми диша.
Отказвам този свят да разбера.

 

И някой ден, когато дойде време
и позове ме птица със крило,
ще я възседна без седло и стреме...
Помнете ме... Какво било — било...

 

 

 

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??