Apr 22, 2010, 2:48 PM

Вик 

  Poetry » Other
802 0 5

 

 

 

 

Земята се задъхва от въртене

и от небето черен дъжд вали.

Сега, човечество, дошло е време

с огромното си его да платиш.

 

Но ти не виждаш в похода безумен –

планетата ни цялата е вик.

Битките опасни са изгубени

преди последния фатален миг.

 

Не саби, днес кръстосваш гени сляпо,

залагайки прекрасния живот.

Доказваш се... Едва ли знае някой

какъв ще е убийственият плод.

 

Обречен свят... Изкуствено тревожни,

немислещи, към края му вървим.

Господи, дано, дано да можем

сами от себе си да се спасим!

 

 

 

 

 

© Елена Желева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??