Jun 9, 2017, 8:52 PM

Викинг 

  Poetry » Love
886 6 26

Знам, че може да вали

сняг, когато вън е лято,

от студа да заболи,

да се вледени земята!

 

Откъм северно море

вятър леден да повее –

нося викингско сърце,

то сред бурята ще пее!

 

Но да бъда искам с теб!

Да разбия всички спомени

и на късчета от лед

с тях и чувствата поломени!

 

Ти гръдта си долепи

до гърдите ми и слушай

как сърцето ми тупти –

в него няма лед, ни суша!

 

В него топла кръв струи

и по вените се стича –

даже сняг да завали,

може само да обича!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??