Jul 6, 2010, 11:47 AM

ВИП еротоман 

  Poetry » Humour
626 0 4

ВИП еротоман

(по Еротоман из Переделкино)

Обичам приятно времето да съкращавам.
Дами разглеждам - движенията, лицата.
От някои дори нещичко научавам:
Как и сред ВИП-а да не изтървам веслата...

Гледам сред залата - висша измама.
Защо ли с чадърче в ръцете са те?!?
Слънце напича. Облаци няма.
Очите ми жадни - в едно деколте...

Размер - както трябва! Кожа - коприна!
Скарани котки отдолу трептят...
По шията нежна отново преминах.
Лястовичи опашки от мигли блестят...

Гледам в очите... Що за очи!
Святата Скромност. Пансионът девичи.
Жалко, че три живота Бог не дари...
В златен кафез е нежното птиче...

Нослето - красиво! Вежди - извити!
В трапчинки по бузите безумен се давя...
Лекото ружче рисува страните.
Локвичка разтопена след мене оставям...

Излизам навън. След нея заставам.
Парфюмът ù - шлейф! Какъ-ъ-ъ-в аромат...
Ръка да подам?!? Няма да стане...
Казвам ви, хора, шах съм и мат...

Вече мечтаех как ще ù сричам
своите стихчета нейде в небето...
Тя, в асансьора, ми рече: " - Обичам!"
"Тебе обичам, земни поете..."


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Радвам се ,Валя - това е целта -да се чувствате добре!
  • Веси, сигурен съм че е прочела!
    Бианка, ти знаеш колко съм сладък и как умея да се надсмивам над нещата!
    Плами, щастието е да бъдеш разбиран!
    Благодаря ви момичета!
    Зем.
  • Щастливецо, поздрав!!!
  • Много весело стихотворение! Дано и настроението ти е такова!
Random works
: ??:??