Jan 17, 2008, 12:02 PM

Влюбен бях в едно момиче 

  Poetry » Love
704 0 10

Влюбен бях в едно момиче

с златни, хубави коси.

Нежна бе като кокиче

и имаше сини, мраморни очи.

 

 

Погледът и бе от диаманти,

лудо я обичам във всеки спомен.

Целувките и са горещи тайни,

загубата бе товар огромен.

 

 

Обичахме се лудо до последно,

копняхме да сме заедно до края,

но тя замина надалече,

прибра си я ангелът от Рая.

 

 

Сега сълзлива е душата

и всяка глътка е солена.

Спомени целуват се с тъгата,

а загубата ми бе отредена.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??