Ти виждал ли си влюбена жена.
Очите на щастлива птица.
В тях грее огън, светлина.
Любов родена от искрица.
Душата ѝ е полъх лек
на нежен вятър сред житата.
Забравяш, че е тя човек.
Ефирен облак в небесата.
Една целувка... После тишина.
Усещаш пулса на сърцето.
Космична музика и красота.
Докосва те, като морето.
Вълни на гняв, на страст
и нежност с мека топлина.
Опияняваш се от тази власт
на истински обичаща жена.
Веднъж видял я...
Никога не я забравяш.
© Гедеон All rights reserved.