Apr 15, 2008, 8:04 PM

Вместо сбогом 

  Poetry » Love
676 0 3

Не ми сваляй звезди. Изгаси ги, с мастило

им зацапай очите - да не гледат. Смъкни ги

от небесната рамка.

Като шепа сълзи

да засветят в дланта ми, тъй горчиво-солени

и преди да пресъхнат, без дори да боли,

ги погледай за малко. И си тръгвай... без мене.

© Теодора Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??