Nov 24, 2007, 9:24 AM

Вместо сбогом  

  Poetry » White poetry
1010 0 21
 

Изчерпваме се.

                  Време е да спрем.

Утайката на чувствата

                             да се отмие.

Оставим ли я в нас -

                              ще загнои,

отровата в кръвта ни

                                   ще попие.

Тихо, моля те!

                           Знам, че боли!

 Стига!

                    Сълзи от вени.

Страдаме!                    

              Цялото на две се дели.

Няма ни!             

                           В това измерение.

Дай ръка!

                Хлад почувства и ти.

Вчерашно ние.

                                      Мъртъв миг!  

                       

Време за спасение!

                                               С  бягство.

                                              

 

 

© Мариета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??