Jun 26, 2011, 12:08 AM

Вода 

  Poetry » Other
6692 0 25

Вода

 

Усмихват се сълзите на дъжда.
Реката на живота ги прегръща.
Поглъща страховитата ръжда
и ничия тъга назад не връща.

Мастилените тайни на мига
в подмолите на речното корито
се спъват в корените на брега
и ронят скелета му - явно или скрито.

Вода! Не можеш да я спреш.
Тя има свои правила и нрави.
Изплака облакът деня горещ
и после бързо го забрави.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??