Къде си ТИ Воин самотен,
изгубен в Мрака
С Надежда търсиш нищото във пустотата
Счупен щит и меч на две строшен
Това ли остана от твоя Светъл Ден?
Там във Мрака ли остана твоето сърце
Там ли ти захвърли и твоята душа
Без път луташ се
Страдаща сянка - самота
Не това беше ти
Не това бе пътят ти
Назад се върни
И Грешките си поправи
И в новия ден
Зората прегърни
В Светлината имай вяра ти
© Вирус All rights reserved.