Този не беше нашият филм.
Друг ни закупи билети за ложа.
Никой в нищо не бе съгрешил.
Някой на грешната карта заложи.
Колко и как, разума подценил,
натиск наложи по чуждата кожа,
себе си само ще е заблудил,
че не държеше в ръцете си ножа.
Тръгна насляпо в лек водевил
тази история с изход отложен,
но се видя, че бе заредил
драма и вопъл с градус тревожен.
Раните тупат, не бе ги платил,
още ли болка ще се наложи...
Идва и краят на този пасквил,
някой нещата в реда им да сложи.
© Светличка All rights reserved.
Благодаря за пожеланията, Иржи, бъди здрава и в празнично настроение!🌲🎅