Dec 10, 2007, 10:11 AM

Впримчена 

  Poetry
565 0 14

Беснеят милиони демони във мен.

На кого да служа и на кого да угодя?

Разкъсвам се на хиляди парчета

и ги свързвам пак в родилия се ден.

 

Прекарвам дните си в мъгла забулени,

от пореден спомен още жив отровени.

Докрай объркана в безумни размисли,

за нечий образ безуспешно заличен.

 

Душата ми разярена е в клетка затворена,

окована в окови от жестока съдба.

Вечно да скитам заблудена, измъчена...

Отровена с отровите на собствената си вина.

 

Да се радвам с мазохистична наслада,

незараснали рани да разтварям със жар,

да призовавам ридаейки призрачни демони,

пътя извечен да открия докрай!

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??