May 1, 2007, 10:40 AM

Време 

  Poetry
413 0 1

Нуждаем се само от време,
в което да открием себе си.
Танцувай, пей,
смей се и вилней.
В първичните ни пориви
се крие истинското Аз.
Гледам през Болката
и Разочарованието.
Пречат ми!
Отхвърлям ги!
Нуждая се от време,
за да опозная себе си.
Ще танцувам -
до припадък ...
за да разбера силата си.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??