Jan 12, 2013, 4:18 PM

Време, спри! 

  Poetry
1030 0 3

Една красива котка от Сиам
пристъпваше по покрива лениво.
Котак наперен, (видимо) без срам,
поглеждаше към нея похотливо.

Гръбнак огъна, протегна се сънливо,
опашка вирна към кръглата луна,
"Видя ли ме котачето красиво,
или на покрива кокетнича сама...?!

Ах...
той пристигна - колко съм щастлива,
усещам тръпки (зъбки) по гърба...
О, Господи... мигът не стига!
Накарай времето да спре, сега!!!!"

 

 

Провокирано от "И само вятърът в улука свири..." на ringo2

 

 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • oksimoron-e, толкова сложно стана името ти, че не можах да те позная и да ти честитя Новата година!Здраве, радост и вдъхновение на теб, че и на
    този Баш майстор, shumkd...
  • Поздрав, Валка!
  • Хахаха, благодаря!
Random works
: ??:??