Ако аз мога да избера дали да бъда
щастлива
във всеки един момент
от живота ми
и нямам сън, защото съм
саможива, сама и нищожна,
ако мога да избера да се сгуша в
мечтите на другите,
нали моите се разпаднаха от слабостта
на притежателя си...
Дали ще бъда пак красива,
размита в утрото
и момиче, на което не му пречи
нищо...
Дано се разпръсна в някоя
прецъфвала често вишна
и да видя сезоните, разпуснати в мен...
© Йоана All rights reserved.
Мисана, благодаря за милите думи.