Jan 27, 2009, 9:14 AM

Все някога... 

  Poetry
614 0 3

Все някога ще те достигна, небе!

(което си във мене)

И в твойта ведрина ще разчета

и най-дълбоките си зими,

и пролетите по високите била,

и нишката към другите сезони.

 

 

© Николинка Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??