Dec 30, 2011, 6:20 PM

Все някога 

  Poetry » Other
593 0 13

Все някога

.................................................

все някога ще изтърва небесните юзди

и кончето ще трябва да намери нов стопанин

в кутията на спомена ще избледняват дни

животът ще е хаймана и калпазанин

 

приятелството ще забрави що е чест

и ще покани следващия времегубец

на чашка обич в кръчмата от шест до пет

за да предъвкват пътищата си от хлебец

 

все някога, но не сега и днес

по кривата пътека вятърът ще се закача

с подковата която чакайки те шепне: "влез!"

и с теб ще поделиме лунната погача

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??