Oct 19, 2006, 4:30 PM

Все по-далече, далече 

  Poetry
844 0 7
В двумерната земна проекция
окръжност са сфера, спирала,
щом тръгнеш обаче в дисекция
нагоре, надолу, раздяла
най-често се случва накрая,
и скиташ изгубен в безкрая
на някакво лудо безвремие,
частица от космоса, бременен
с триумфа на хаоса вечен,
все по-далече, далече...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??