Aug 12, 2007, 12:51 PM

Все тъй млада (За Буквите наши!) 

  Poetry
968 0 6


***

Старея аз... До теб...
А, ти си... все тъй млада.
Като Пролет. Както Феб -
даряваш ми отрада.

Старея аз край теб,
но бръчките не виждам?!?
Забулени под снежен креп,
годините прииждат.

Не ги пришпорвам. Докога?
Въпроси не помагат.
Прегръщам, есенен, света.
До теб съм! Вечно млада.

PS:
"...Онази рокля, кафявата,
още ли пазиш, Любов?
Спомени нежни навява тя.
И все по-нова любов…"

28 Април 2005, Балтик Сий, Гибралтар

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??