Feb 12, 2013, 7:51 AM  

Всеотдайност 

  Poetry » Other
505 0 2

 

 

           ВСЕОТДАЙНОСТ

 

 

Душата си отдавах цяла,

от никой назаем не взех,

тази обич красива и бяла

раздавам по навик до днес.

 

И копнея за всички, да могат,

като мен да даряват любов

не могат ли, нека да вземат,

богатство е моят живот.

 

Дори да изплача очите,

в молитва ще сключвам ръце,

в миро ще превръщам сълзите,

нали имам душа и сърце.

 

Като земята, големи и щедри,

като слънчеви, топли лъчи

светлина да разливат, и ведри

грейнат хиляди тъжни очи.

 

 

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??