Apr 21, 2021, 8:10 AM

Всяка въздишка има история 

  Poetry » Love, Phylosophy
428 3 6

 

В черупките на разноцветни миди

зимуват спомени от лятото...

И нежен звук от малка раковина

припомня ми – била съм там...

А тук – една отронена въздишка

пристяга обръча сърдечен...

Останала е приказка далечна

да зъзне в мрака недочетена...

 

                         © Павлина Христова Петрова 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??