Dec 19, 2015, 8:11 PM

Втори 

  Poetry » Love
468 0 0

Ти си втори и за това не ми се говори!

Полека с ръката и после в краката

се свличаш от болка. Гледай ме очите

и ще се смиля да ти подам кърпичка,

за да си забършеш сълзите.

Да си мислил за това преди

сега е късно, няма да те разбера!

Навярно в заучените ти реплики

се давиш. Удави се няма да те спра.

Ти смили ли се над мен,

когато просех всеки ден от тебе внимание,

а ти повтарях, че ще дойде и този ден

в който ще си платиш всичко и ще струва цяло състояние.

Ще стрелям, само че не с пистолет, а с думи,

за да разбереш накрая, че съм наранена,

а те ще пробиват месото ти по-лошо от куршуми.

Аз не падам духом иначе от битката ще изляза победена.

Стани и си върви.

Отново ще се правя на милостива

защото, които умее да прощава и Бог ще му прости

и това ще му дава сила!!!

 

© Полина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??