Белязан от душата си да страдаш.
Опитваш се да бъдеш истински човек...
И в пролуките житейски,
опитваш се да трупаш опит!?
И шанс нормално да живееш.
Живота дава ни и втори шанс!
Любов с сърцето си да видиш.
И ти кълнеш се казваш,
ще се промениш!?И на мига -
обичаш всички но с любов фалшива.
Не знам защо кълнем се в тази вярност.
Щом тази вярност лесно ще я предадем!
Хора сме и грешките ни са човешки.
Но то не трябва да ни кара -
отново пак да съгрешим.
Затуй че хора сме родени
по Божия любов творение!
© Ангел All rights reserved.