Feb 12, 2009, 7:38 PM

Вторник 

  Poetry » Love
516 0 3

Идва седемнайсти февруари
и ще се срещнем двама аз и ти,
ще те чакам на старите автогари
с огън в моите очи.

 

Все още от мен не си погалена,
но сърцето ми тупти за теб, любима,
и вярвам аз в съдбата ни зелена,
знам, щастие за нас ще има!

 

Липсват ми звездите на небето,
мили ми са много твоите черти
и от скоро много скъпо ми е лицето,
в което виждам всичките мечти!

 

Стига чувствата мои съм крил,
любов към теб се ражда в мен,
ах, само колко време съм пестил,
но ще ти призная всичко някой ден.

 

Във вторник ще се срещнем,
плам в душата ти ще се разгори,
ще отидем и кафе ще пийнем
и дано да се прегърнем, щом зазори.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??