Oct 21, 2010, 8:47 PM

Вяра... 

  Poetry » East forms
672 0 13

Ножици-мисли.

Минало-огледало.

Подстриган страхът.

 

Ролки-проблеми.

Накъдрени надежди.

Сресана вяра...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??