Feb 1, 2008, 8:58 AM

Вяра 

  Poetry » Phylosophy
873 0 17
 

              Вяра

 

 

Не е необходимо да се търсим -

ние сме в мислите си -

оттам не можем да избягаме...

 

Не е необходимо да градим

планове за бъдещето -

то предстои...

 

Не е необходимо да се кълнем

във вечност -

тя е пред нас...

 

Не е необходимо да изтриваме сълзите -

те са ярки кристали

и ни дават светлина...

 

Не е необходимо да избираме посока -

просто трябва да следваме пътя,

който чертаят хванатите ни ръце...

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??