Oct 14, 2023, 12:35 PM

Вярващи души 

  Poetry » Love
131 0 0
Вярващи души

 

Душата ми превърна във пустиня!

Сърцето ми на въглен изгори!

Любовта ти беше милостиня

подхвърлена за няколко пари!

Повярвах аз на думите красиви,

повярвах на очите ти дори!

Желаех двамата да сме щастливи,

но ти мечтите просто разруши!

Не съжалявам! Писано така е

със тебе ние да се разделим!

Дали е по-добре? Та кой ли знае?

Вината нека с теб да поделим!

И после всеки своя път ще хване,

а накъде съдбата ще реши!

Единствено сълзите ще останат

в излъганите, вярващи очи!

И пепел от изминалото време,

студена жар от миналите дни!

Та кой ли спомените ще отнеме

от влюбените, вярващи души!

 

13.10.2023 г.

 

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??